Psoridex Prospect. Pret si Pareri

by:

Psoridex

Psoridex Prospect. Pret si Pareri
5 (100%) 1 vote

Psoriazisul este o boală neplăcută a pielii care afectează nu numai pe pacient, ci și pe cei care trăiesc în jurul lui. Stima de sine redusă, costul ridicat pentru machiajul corespunzator si alte măsuri similar sunt omniprezente la persoana afectată. Dar există și alte moduri de a face față acestei boli urâte. Una dintre aceste moduri este crema Psoridex împotriva psoriazis, o cremă pentru piele care ameliorează simptomele psoriazisului.

Ce este Psoridex?

Crema Psoridex este un tratament local pentru îngrijirea pielii care ajută la ameliorarea simptomelor și durerilor cauzate de psoriazis. Produsul este disponibil sub formă uleioasă, acompaniate de picături. Uleiul poate fi ușor absorbit fără a lăsa pe piele urme reziduale grase sau strălucitoare.
Cumpara Psoridex cu 50% reducere*pe site-ul official

Cum functioneaza Psoridex?

Produs utilizând orice soluție comună, Psoridex este o cremă cu o formulă creată special pentru a trata psoriazisul. Este o cremă care se aplică local menită să amelioreaze simptomele psoriazisului.

Conform celor mai recente cercetări, până la 4% din populația totală a globului suferă de boli dermatologice, iar psoriazisul este unul dintre cele mai dificile boli de tratat. Este cunoscută pentru petele roșii, plăgile din organism și pentru furnicăturile grave pe care le cauzează. Motivele pentru psoriazis pot fi extrem de diferite: de la condiții neplăcute până la diete nesănătoase și nu poate fi trată prin simpla schimbare a stilului de viață. Produsul este o cremă neobișnuită care se ocupă de manifestările bolii și vindecă pielea într-un timp scurt, restabilind aspectul inițial. Funcționează în următoarele moduri;

 • Aceasta permite pielii afectată să se regenereze rapid prin exfolierea intensă a epiteliului
 • Ingredientele hidratante și liniștitoare elimină mâncărimea și umflăturile dureroase și înăsprirea cauzată de psoriazis
 • procesele metabolice din țesuturile dermei la nivel celular sunt normalizate
 • Simptomele hiperemiei (roșeață) scad după aplicarea inițială a cremei și dispar complet la sfârșitul tratamentului.
 • Reface capacitatea de hidratare a pielii, făcând-o mai elastică și recâștigându-i proprietățile protectoare.

Ingrediente Psoridex si Compoziție

Beneficiile acestui produs sunt date de prezența diferitelor ingrediente naturale care pot acționa sinergic în tratarea psoriazisului.

Ingredientele acestui produs sunt:

 • Parafină lichidă: Aceasta are proprietăți curative și antibacteriene diverse și permite acestui produs să pătrundă în piele.
 • Ulei de floarea-soarelui: Acest ingredient are mai multe proprietăți, în special antifungice și analgezice. De asemenea, înmoaie pielea și reduce mâncărimea
 • Rosa Canina: ajută la îndepărtarea pielii moarte, are proprietăți antioxidante și hrănește pielea datorită prezenței diferitelor vitamine și minerale. Acest lucru poate elimina pielea uscată.
 • Uleiul de migdale: Uleiul este capabil să atenueze disconfortul psoriazisului și este capabil să controleze acțiunea glandelor sebacee
 • Ulei de germeni de grâu: Acest ulei este capabil să regenereze pielea și poate, de asemenea, să o exfolieze prin îndepărtarea celulelor moarte și să tonifieze pielea.

În cele din urmă, acest produs conține diferite componente antiseptice care pot preveni diferite fenomene epifonemice. Acestea sunt capabile să normalizeze procesele metabolice și pot, de asemenea, inhiba distrugerea celulelor epiteliale.

Aceste antiseptice sunt ascorbil palmitat, citronelol, eugenol, geraniol, izopropil miristat.
Psoridex site-ul oficial

Psoridex: instrucțiuni de utilizare

Produsul este sub formă de cremă. Este folosit extern cu frecare în zona afectată. Procedura utilizată implică acest process:

 • Mai întâi, spălați zona afectată pentru a vă asigura că este curată.
 • În al doilea rând, luați o cantitate mică de cremă și aplicați-o pe zona afectată.
 • Masați-o și lăsați-o să se absorbă complet timp de aproximativ 15 minute.
 • Apoi puteți clăti cu apă
 • Faceți acest lucru de două ori pe zi pentru rezultate mai bune

De unde poti cumpara Psoridex in Romania

Acest produs poate fi achiziționat numai de pe site-ul oficial al producătorului. Metoda de achiziționare a produsului este ușoară deoarece trebuie doar să vizitați site-ul oficial al producătorului și să faceți clic pe “Comandă acum”. Se va afișa un formular în care vi se va solicita să completați cu numele, țara, locația, numărul mobil și adresa dvs. curentă. Operatorul nostru vă va sună pentru a vă confirma comanda și pentru a o trimite ulterior prin curier.

Pret Psoridex împotriva psoriazis

Pe site-ul web al produsului, costă 135 de lei în urma unei reduceri de 50% de la prețul initial de 270 lei. Reducerea s-a făcut pentru a permite mai multor potențiali clienți să-și permit produsul. Prețul transportului este inclus Transportul se face prin curierat și plata se face la sosire. Banii vă vor fi rambursați în cazult în care nu sunteți satisfăcută.

Pareri despre Psoridex forum

Alexander Stephen, 34 de ani

Această cremă este minunată! M-a ajutat să scap de psoriazis și de dermatită. M-am scărpinat până la sânge și nu mai puteam. Am încerca de toate însă nimic altceva nu a avut efect. După doar 3 zile de folosire a acestei creme mâncărimea ma dispărut.

Jakub Musial, 32 de ani

Am încercat multe produse însă numai această cremă a a avut efect. Nu spun că simptomele dispar imediat – trebuie să vă tratați, însă în principal este important efectul pe care crema o – vindecare complete.

Psoridex Concluzie

Psoriazisul afectează cu siguranță stima de sine și încrederea în sine a celor care suferă și le este rușine să iasă în public. Cea mai bună modalitate de a controla psoriazisul este să vă asigurați că pacientul nu mai prezintă simptomele acestei afecțiuni încât este esențial să se bucure de o viață normală.
Cumpara Psoridex cu 50% reducere*pe site-ul official

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *