Psoridex мнения. Цена в аптеките

by:

Psoridex

Psoridex мнения. Цена в аптеките
5 (100%) 1 vote

Псориазисът е неприятно кожно заболяване, което засяга не само носителя, но и тези, които живеят около него. По-ниско самочувствие, висока цена за подходящ грим и подобни мерки са повсеместни. Но има и други начини за справяне с този проблем. Една от възможностите е крем Псоридекс от псориази, крем за кожа, който облекчава симптомите на псориазис.

Какво представлява Psoridex

Psoridex от псориази е локално средство за кожа, което спомага за облекчаване на симптомите и болките при псориазис. Продуктът има лека маслена консистенция. Маслото може да абсорбира лесно, без да оставя мазен или блестящ слой върху кожата.
Kупи Psoridex с 50% отстъпка*на официалния сайт

Как работи Псоридекс?

Крем Псоридекс притежава формула, която се използва за лечение на псориазис. Това е крем, който облекчава симптомите причинени от псориазис. Прилага се външно чрез втриване.

Според последните изследвания, до 4% от цялото население има дерматологични заболявания и псориазисът е едно от най-тежките и трудно лечими. Познава се заради наличието на червени петна и плаки по тялото и заради сериозно изтръпване. Причините за псориазис могат да бъдат изключително различни: от продължителни неприятни условия до липса на здравословно хранене, и въпреки модификациите на начина на живот, лечението трябва да включва използването на настоящите лекарства. Продуктът е специален крем, който се справя със заболяването и лекува кожата за кратко време, възстановявайки оптималният ѝ външен вид. Действа по следните начини:

 • Позволява на засегнатата кожа бързо да се възстанови чрез интензивното ексфолиране на епитела;
 • Овлажняващите, омекотяващите и успокояващите съставки премахват сърбежа и болезненото подуване, стягането, което причинява псориазис;
 • Метаболитните процеси в тъканите на дермата се нормализират на клетъчно ниво;
 • Симптомите на хиперемия (зачервяване) намаляват след първоначалното приложение на крема и изчезват напълно в края на лечението;
 • Възстановява овлажняващата способност на кожата, което я прави по-еластична и си възвръща защитните свойства.

Състав и съставки на Psoridex

Ползите от този продукт се дължат на наличието на различни естествени съставки, които могат да действат синергично при лечението на псориазис.

Съставките на този продукт са:

 • Течен парафин: Има различни лечебни и антибактериални свойства, както и прониква в кожата.
 • Слънчогледово масло: Има няколко свойства, най-вече противогъбично и аналгетично. Също така, омекотява кожата и има благоприятен ефект върху сърбежа.
 • Rosa Canina: Премахва мъртвата кожа, има антиоксидантни свойства и обогатява кожата благодарение на наличието на различни витамини и минерали. В състояние е да премахне сухотата на кожата.
 • Бадемово масло: Може да успокои раздразненията причинени от псориазис и също така е в състояние да контролира действието на мастните жлези.
 • Масло от пшенични зародиши: Може да регенерира кожата и да я ексфолира, като премахва мъртвите клетки и я тонизира.
 • Kупи Psoridex с 50% отстъпка*на официалния сайт

И накрая, този продукт съдържа различни антисептични компоненти, които могат да предотвратят различните епифеномни явления. Те са в състояние да нормализират метаболитните процеси и също така могат да инхибират деленето на епителните клетки.

Тези антисептици са аскорбил палмитат, цитронелол, евгенол, геранилол, изопропил миристат.

Инструкции за употреба на Псоридекс

Продуктът е под формата на крем. Използва се външно, като се втрива в засегнатата зона. Процедурата включва следния процес:

 • Първо почистете и измийте засегнатата зона, за да сте сигурни, че е чиста.
 • Второ, вземете малко количество крем и покрийте засегнатата област.
 • Масажирайте и оставете крема за около 15 минути, за да абсорбира напълно.
 • След това можете да го изплакнете с вода.
 • Правете това по два пъти на ден, за да постигнете по-добри резултати.

Как да закупя Psoridex в България?

Клиентите могат да закупят оригинала на този продукт онлайн от официалния уебсайт на производителя. Все още не е наличен в аптеките, супермаркетите или магазините за здравословни продукти. На купувачите се препоръчва да внимават с фалшивите продукти. Препоръчва се да го купите директно от уебсайта на производителя, за да гарантирате автентичността на продукта и да се радвате на най-добрите цени.

Процесът на покупка е прост, тъй като от Вас се изисква да попълните формата за поръчка само с име, адрес, местоположение и мобилен номер. Ще получите пратката по куриер. Ще отнеме по-малко от 8 дни, за да получите продукта. Плаща се в брой при доставка.

Цена на Псоридекс в аптеките

На уебсайта на продукта цената му е 55 лева. Направена е 50% отстъпка от предишната му цена – 110 лева. Няма такси за доставка. Купете от уебсайта, за да избегнете фалшиви продукти. Компанията предлага 30-дневна гаранция, ако продуктът не постигне целта или получите фалшив продукт. Парите Ви ще бъдат възстановени и няма да Ви бъдат задавани никакви въпроси.

Мнения за Psoridex Отзиви

Александър Стивън, 34 години

Кремът е наистина страхотен! Помогна ми да се справя с псориазиса, както и с други болести, като дерматит. Направо бях счупил ръцете си от сърбеж. Опитах всичко, но нищо не се промени. Три дни след употребата на крема мравучаването изчезна. Усещам забележителна промяна.

Якуб Мусиал, 32 години

Между другото, направих много неща, но истинският ефект се появи само от използването на крема. Няма да кажа, че всичко ще изчезне незабавно – нужно е да се лекувате, но основното е, че има положителен ефект – пълно възстановяване от псориазис и липса на сърбеж в продължение на почти 2 години.

Заключение за Psoridex

Псориазисът засяга самочувствието и самоувереността на хората, които имат проблем с него и се срамуват да излезнат навън. Неговата стигма е повлияна дотолкова, че се говори, че няма лечение, което да премахне напълно псориазиса. Най-добрият начин да се контролира псориазис е да се уверите, че пациентът е облекчен от симптомите на това състояние, което е от съществено значение, за да се наслади на нормален живот.
Kупи Psoridex с 50% отстъпка*на официалния сайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *