Psoridex izkušnje, forum, mnenja

by:

Psoridex

Psoridex izkušnje, forum, mnenja
5 (100%) 2 votes

Luskavica, prav tako poznana pod imenom psoriaza, je neprijetno kožno obolenje, ki ne prizadane samo tistega, ki jo ima pač pa tudi vse ki živijo v njegovi bližini. Pomanjšana samozavest, visoki stroški make-upa in podobni ukrepi so vsakodnevni pri prizadeti osebi. Ampak tukaj so tudi drugi načini kako se spopasti s tem neprijetnim fenomenom. Ena od opcij je Psoridex psoriaza krema, kožna krema,ki lajša simptome luskavice in nam pomaga razumeti kako bolezen razumeti.

Kaj je Psoridex?

Krema Psoridex je aktualni tretma za kožo, ki pomaga lajšati simptome in bolečine,ki jih povzroči luskavica. Izdelek vsebuje  vsebnosti lahke nafte, opremljena z primerno dozo, prav tako pa z  kapalko. Olje se hitro in enostavno absorbira, brez da bi puščal kakšne svetleče madeže na koži.
Kupi Psoridex z 50% popustom*na uradni spletni strani

Kako deluje Psoridex?

Psoridex je psoriaza krema, ki vsebuje formulo katera se uporablja za zdravljenje luskavice. Je lokalna krema za zdravo kožo, ki lajša simptome in muke ki jih povzroča luskavica. Je v obliki kreme in se uporablja zunanjo z rahlim nanosom.

Po zadnjih raziskavah, se kar 4% celotnega prebivalstva sooča z dermatološkimi boleznimi in psoriaza je ena najtežjih za zdraviti. Znana jo po rdečih luskah po celem telesu, ki so tudi zelo srbeče. Razlogi za luskavico so lahko zelo različni: da se soočamo z neprijetnimi izkušnjami, z pomanjkanjem zdravega načina življenja, in kljub prilagoditvami našega  življenskega stila,  moramo v tretma vključiti tudi najnovejša zdravila. Izdelek je nenavadna krema, ki se sooča z manifestacijo bolezni in nato tudi optimalno pozdravi kožo v kratkem času. Deluje na načine opisane odspodaj:

 • ta omogoča prizadeti koži, da se hitro opomore skozi intenzivno piling epitelijo
 • Vlažilna, mehkoča in pomirjujoča sestavina odpravlja srbenje in boleče otekanje, ki jih povzroča psoriaza
 • metabolni procesi v tkivih dermisov se normalizirajo na celični ravni
 • simptomi hipermije(pordelost) se zmanjšajo po začetnem nanosu kreme in popolnoma izginejo po koncu tretmaja.
 • obnavlja vlažilno sposobnost kože, naredi jo bolj elastično in zadržuje zaščitne lastnosti.

Sestavine Psoridex

Prednosti tega produkta so dane skozi prisotnost različnih naravnih sestavin, ki  delujejo sinergistično pri zdravljenju luskavice.

Sestavine tega produkta so:

 • tekoči parafin: ima različne zdravilne in antibakterijske značilnosti ter omogoča da sestavine izdelka prodrejo in se vpijejo v kožo.
 • Sončnično olje: Ta sestavina ima več lastnosti, zlasti te antimikotike in analgetik. Prav tako mehča kožo in ima blagodejen učinek na srbenje.
 • Rosa Canina: ta omogoča odstranjevanje odmrle kože, ima antioksidantne značilnosti prav tako obogati kožo zaradi prisotnosti različnih vitaminov in mineralov. Prav to lahko odpravi suho kožo.
 • Mandljevo olje: to lahko pomirja neprijetnosti luskavice in prav tako lahko nadzira delovanje lojnic
 • Olje iz pšeničnih kalčkov: to olje lahko regenerira kožo in jo lahko tudi ponovno obnovi z odstranjevanjem mrtvih celic in toniranjem kože.
 • Kupi Psoridex z 50% popustom*na uradni spletni strani

Končno,ta izdelek vsebuje različne antiseptične komponente, ki lahko preprečijo različne epifenomenske pojave. Ti lahko tudi normalizirajo metabolne procese in lahko zavirajo cepitev epitelijskih celic.

-ti antiseptiki so Ascorbly palmitat, Citronellol, eugenol,geraniol, izopropil miristat.

Navodila za uporabo Psoridex psoriaza krema

Izdelek je v obliki kreme. Uporablja se navzven z rahlim nanosom na prizadeto območje. Uporabljeni postopek vključuje ta proces.

 • najprej, očistite in operite prizadeto območje,da je popolnoma čisto.
 • Drugič, vzemite majhno količino kreme in prekrite prizadeto območje, tako da jo namažete.
 • Masirajte in pustite približno 15 minut, da se popolnoma absorbira.
 • Nato jo lahko sperete z vodo
 • to naredite dvakrat na dan za boljše rezultate

Kje kupiti Psoridex v Slovenija

Stranke lahko kupijo original tega produkta na uradni spletni strani proizvajalca. Za zdaj še niso na voljo v lekarnah, supermarketih ali zdravstvenih trgovinah. Kupcem se priporoča, da pazite na ponarejene izdelke. Priporočljivo je, da kupite izdelek direktno iz proizvajalčeve spletne strani, da zagotovite pristnost izdelka in uživate v najboljših cenovnih ponudbah.

Postopek nakupa je preprost, saj morate le izpolniti obrazec za naročanje z vašim imenom, naslovom,lokacijo in številko mobilnega telefona.  Nato vas pokliče agent za stranke , pošiljanje pa je preko kurirja. Za prejem izdelka bo trajalo manj kot 8 dni, plačilo pa je v gotovini.

Psoridex cena

Na spletni dobavitelja, je cena 29 EUR. To je 50% popust na prejšnjih 58 EUR. Stroški za pošiljanje se ne zaračunajo. Kupite na omenjenem spletnem mestu da se izognete ponarejenim izdelkom. Družba vam ponuja 30-dnevno garancijo če ne dosežete željenih ciljev  ali dobite napačen produkt. Vaš denar vam bo poslan nazaj brez kakršnihkoli vprašanj.

Mnenje Psoridex Izkušnje

Aleksander Stephen, 34 let

Krema je res super! Pomagala mi je popraviti mojo luskavico in še drugo bolezen,ki je dermatitis. Zaradi praskanja sem imel vse polomljene roke. Poskusil sem vse, res prav vse z najboljšim pričakovanjem , in nič ni naredilo razlike. 3 dni po uporabi te kreme je mravljinčenje minilo. Prav tako imam neverjetno spremembo v zdravljenju.

Jakob Musial, 32 let

Mimogrede, naredil sem veliko stvari, pravi efekt pa sem dosegel samo z uporabo te kreme. Ne bom rekel da vse izgine na enkrat-morate se zdraviti dlje časa, ampak glavna stvar je da pozitivno vpliva na proces zdravljenja- popolno okrevanje od luskavice  in odsotnost srbenja je zdaj že 2 leti.

Zaključek o izdelku Psoridex

Luskavica  zagotovo vpliva na samozavest in samospoštovanje prizadetega in nič ni sramotnega da gremo ven med ljudi. Hudo nas prizadane predvsem stigma da za to bolezen ne obstaja učinkovitega zdravila, ki bi popolnoma pozdravil in odstranil to bolezen. Najboljši način za nadzor  luskavice je da se zagotovi da je bolnik olajšan simptomov tega stanja, kar je nujno za uživanje normalnega življenja.
Kupi Psoridex z 50% popustom*na uradni spletni strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *